ÅF satser offensivt i Norge

Bildet: Rune Hardersen, adm.dir. ÅF Norge. Foto: Sindre Kinnerød

Bildet: Rune Hardersen, adm.dir. ÅF Norge. Foto: Sindre Kinnerød

(30. mars 2017) Etter en solid utvikling gjennom organisk vekst og flere oppkjøp i 2016, samler ÅF nå alle sine norske virksomheter i ÅF Norge. Målet med etableringen av ÅF Norge er å videreutvikle og utnytte selskapets faglige bredde for å skape større merverdi for kundene.

ÅF Norge er et konsulentselskap innenfor bygg, infrastruktur, energi, industri i tillegg til IKT. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, plan, lysdesign og IKT. Selskapet er en del av det svenske ÅF-konsernet, et av de største og mest lønnsomme multidisiplinære ingeniørselskapene i Skandinavia.

ÅF Norge er etablert med en sterk ledergruppe med Rune Hardersen som Country Manager.

- Ved å samle alle tjeneste- og fagområdene våre under ÅF Norge kan vi bli en enda bedre partner for våre kunder. Det gir oss muligheten til å forstå kundenes samlede behov og ta et mer helhetlig ansvar for å løse deres utfordringer slik at de når sine mål, sier Rune Hardersen, Country Manager for ÅF Norge.

Planlegger å ansette 500 innen 2020

Ambisjonen er å bli den beste partneren for kundene og en av Norges mest attraktive arbeidsgivere for ingeniører og arkitekter. Selskapet er i sterk vekst og regner med å ansette 500 nye dyktige medarbeidere innen 2020.

- Med den store bredden av viktige prosjekter vi bidrar til å realisere, de utrolig engasjerte kollegaene vi har på laget og den utviklingen selskapet nå er inne i – kunne jeg ikke tenkt meg noe annet sted å jobbe, sier Rune Hardersen.

ÅF Norge har i dag over 800 ansatte og har kontorer i Oslo, Trondheim, Molde, Lillestrøm, Sandefjord, Bergen og Tromsø. Selskapet hadde en omsetning på over en milliard norske kroner i 2016.

For mer informasjon, vennligst ta kontakt med:

Rune Hardersen, Country Manager i ÅF Norge, Mobil: 413 05 883, Rune.Hardersen@afconsult.com.

Om ÅF Norge

ÅF Norge består av ÅF Advansia, ÅF Solid Engineering, ÅF Solid Consult og ÅF Technology som leverer prosjektledelse, mens ÅF Engineering og ÅF Industry jobber med prosjektering. Tegn_3 er selskapets arkitektmiljø og ÅF Lighting er internasjonalt anerkjente spesialister på lysdesign.

ÅF Norge er et heleid selskap av det svenske ÅF-konsernet som har røtter tilbake til Malmø i 1895. ÅF-konsernet har en salgsomsetning på ca 11 milliarder SEK, 9 000 ansatte og 100 kontorer i mer enn 30 land. Selskapet ledes av Jonas Wiström.