ÅF søker engasjerte ingeniører til nytt kontor i Tromsø

AF_Zlatan_7_fix_1_nett.jpg

ÅF satser nå i Tromsø og søker etter ingeniører og sivilingeniører som vil være med å bygge opp kontoret.

ÅF inngikk nylig en stor rammeavtale med Statens Vegvesen Region nord om levering a flerfaglige ingeniørtjenester til kommende veiprosjekter i Nord-Norge. Dette betyr at ÅF vil være en hovedleverandør av flerfaglige planleggingstjenester som konstruksjoner, vei, vann og avløp, geoteknikk m.m.

- For å imøtekomme den økende oppdragsmengden i nord, bygger vi nå opp et eget prosjekteringsmiljø i Tromsø. Vi søker nå etter ingeniører innen veg og VA og flere stillinger blir lagt ut etter hvert, sier Halvard Aaby Hansen, kontorleder ÅF Tromsø.

Med etableringen av et eget fagmiljø i Tromsø er selskapet rustet for videre vekst i regionen.

- Det skjer mye spennende i Nord-Norge, og vi har ambisjoner om å være en del av denne utviklingen. Vi skal nå bygge opp et eget prosjekteringsmiljø på vårt nyetablerte kontoret i Tromsø og vil samarbeide tett med vårt ingeniør-miljø i Trondheim og de andre ÅF-kontorene i Norge og i Sverige, legger Halvard til.

Nye stillinger til Tromsø-kontoret blir lagt ut fortløpende på: http://afengineering.no/ledige-stillinger/

For ytterligere informasjon, kontakt:

Halvard Aaby Hansen, leder for Tromsø-kontoret
halvard.aaby.hansen@afconsult.com
Tlf. 916 94 580

 

Om ÅF

ÅF Engineering er en del av ÅF, et av Skandinavias største ingeniør- og konsulentselskap innen energi, industri og infrastruktur. ÅF har vært med på å skape suksess for kundene sine siden 1895. Ved å kombinere kompetanse og ulike teknologier skaper selskapet lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid.

Hovedkontoret til ÅF ligger i Sverige, men selskapet har kontorer og kunder over hele verden. Omtrent 8 500 ansatte jobber i ÅF i mer enn 30 land fra Brazil til Vietnam.

ÅF Engineering har ca. 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord, Bergen og Tromsø.


ÅF – Innovation by experience