Vi feirer ettårsdag!

I dag 1.2. har vi feiret ettårsdag som selskap og kolleger. Hurra!

Vi feirer ett år som selskap og kolleger, og bursdagsbarnet ble feiret som seg hør og bør med kake og samling!

Ett år med flotte prosjekter og knakende hyggelige kolleger går fort. Det har gått ett år siden vi etablerte et nytt firma, først ÅF Reinertsen, nå ÅF Engineering AS. Det har vært et år med stor utvikling og store endringer rundt oss. Samtidig er vi fremdeles de samme, gode kollegaene som har hjerte for faget og de spennende prosjektene som skal leveres.

På ett år har vi fått mange nye spennende oppdrag for nye og gamle kunder, og vi setter veldig pris på tilliten vi har fått fra både kunder og partnere. Vi er stolte og glade over at over 60 nye og dyktige fagfolk ville slutte seg til laget i 2016 og i 2017 skal vi bli enda flere!

Dette er bare begynnelsen, vi ser for oss en spennende utvikling for ÅF videre framover!

 

Hipp, hipp hurra!

 

 

Siri Hunnes Blakstad 

Kristian Reinertsen 

Bildet viser Siri Hunnes Blakstad og Arnfinn Hardersen som tar en bit av ÅF-kaka.

Bildet viser Siri Hunnes Blakstad og Arnfinn Hardersen som tar en bit av ÅF-kaka.