ÅF Reinertsen har samlokalisert sine kontorer i Oslo

ÅF Reinertsens oslobaserte virksomhet med tegn_3 er nå samlokalisert i Lilleakerveien 8. 

ÅF Advansia, AdvansIT, ÅF Lighting og ÅF Industry vil flytte inn i samme bygg i løpet av høsten. Samlokalise...ringen er viktig for at vi skal kunne dra best mulig nytte av hverandres kompetanse og ikke minst bli bedre kjent med kollegaer i samme firma og konsern.

"Med dette får vi landets mest ekspansive og spennende rådgivermiljø samlet under ett tak, og jeg ser fram til mulighetene og prosjektene vi skal skape sammen," sier Kristian Reinertsen, adm.dir. i ÅF Reinertsen.

Stor takk til alle som har jobbet for å få samlokaliseringen og flytteprosessen i land!

Alle ble ønsket velkommen med kaffe, croissant og rød løper utenfor Lilleakerveien 8 mandag denne uken.

Alle ble ønsket velkommen med kaffe, croissant og rød løper utenfor Lilleakerveien 8 mandag denne uken.