Rammeavtaler for offentlig planlegging, infrastruktur og byggeteknikk med NTNU!

ÅF Reinertsen har vunnet konkurransen om rammeavtalene for «Offentlig planlegging og Infrastruktur» og «Byggeteknisk prosjektering» med NTNU. Tilbudskonkurransen var hard med mange gode konsulent- og rådgiverteam.

 

I konkurransen innenfor«Offentlig planlegging og Infrastruktur» hadde ÅF Reinertsen og tegn_3 med seg, WSP og Hjellnes Consult, og i konkurransen om avtalen på «Byggeteknisk prosjektering» hadde ÅF Reinertsen med Høyer Finseth og ble vurdert som beste rådgiverteam!

NTNU har campus i flere byer og skal igjennom en meget spennende og utfordrende tid med store endringer og utbygginger, blant annet skal NTNU Dragvoll samlokaliseres med NTNU Gløshaugen. NTNU Gløshaugen skal derfor utvides og sikres tett samhandling og innfiltrering med selve byen og bydelene rundt.

ÅF Reinertsen og tegn_3 med samarbeidspartnere har etablert et rådgiverteam med solid kunnskap og erfaring innen offentlig planlegging, campusplanlegging, bydelsplanlegging, urban infrastruktur og byggeteknisk prosjektering.

 

Vi gleder oss stort til et tett samarbeid med NTNU i tiden fremover. Vi skal jobbe hardt for å sikre NTNU et proaktivt rådgivingsteam og gjennomføring av viktige oppgaver innen offentlig planlegging og infrastruktur. Vi skal de neste årene jobbe tett sammen med NTNU med mål om utvikling av det som skal bli en effektiv, innovativ, attraktiv og spennende campus!  

 

Flyfoto Gløshaugen, NTNU 2013. Foto: Lars Strømmen, NTNU.

Flyfoto Gløshaugen, NTNU 2013. Foto: Lars Strømmen, NTNU.