Nytt år, nytt navn!

Det lakker og lir mot jul og nyttår. Vi håper alle begynner å kjenne den gode julestemningen sige inn. Vi vil takke alle våre kunder og samarbeidspartnere for et godt samarbeid og det vi har skapt sammen i 2016.

ÅF gikk som gjort kjent tidligere i høst inn som 100% eier av ÅF Reinertsen med virkning fra 30.9.2016. ÅF har klare ambisjoner om å bygge en sterk aktør innen ingeniør-, arkitekt og plantjenester i Norge og vi mener et godt grunnlaget for dette har blitt lagt gjennom året som snart er omme.

På bakgrunn av dette skifter ÅF Reinertsen juridisk navn fra 1.1.2017 hvor Reinertsen-navnet går ut og firma vil stå fram som et rent ÅF-selskap.

Vi har på kort tid samlet oss som ett selskap, begynt å bygge en felles kultur og et samkjørt team. Vi ser frem til å fortsette arbeidet med å bli en attraktiv og god partner og leverandør, slik at ÅF blir et selvsagt valg.

Vi tar mål av oss til å bli enda bedre fremover, og gleder oss til å utvikle og gjøre spennende prosjekter sammen i 2017!

 

Med dette vil vi ønske alle en nydelig jul og et godt nytt år!