Vi er prekvalifisert for nytt regjeringskvartal!

Vårt team er invitert til å være med i Statsbyggs plan- og designkonkurranse for nytt regjeringskvartal.

Vårt team bestående av ÅF Reinertsene og tegn_3, ÅF Advansia, Lund Hagem, Dronninga Landskap, Atelier Oslo, Pabas, UnionConsult, Safetec og Høyer Finseth er en av syv søknadsgrupper som går videre til plan- og designkonkurransen som starter i desember 2016. Gruppene har fram til mars 2017 på å utarbeide løsningsforslag og blir honorert med NOK 2 000 000 for dette arbeidet. En jury vil deretter vurdere forslagene og kåre to-tre vinnere som Statsbygg vil forhandle med og den gruppen som har det desidert beste tilbudet samlet sett tildeles prosjekteringskontrakt for utarbeidelse av skisse- og forprosjekt.

"Dette er en av de mest spennende konkurransene på lang tid. Det er spesielt morsomt å ta med seg at vi har fått en svært god vurdering og ligger nesten øverst i Statsbyggs vurdering på bakgrunn av våre referanseprosjekter», sier Siri Hunnes Blakstad, direktør for Arkitekt, Utvikling og analyse.

«Vi gleder oss på å ta fatt på jobben sammen med våre gode partnere, og har som klar ambisjon å bli en av de grupperingene som Statsbygg vil forhandle videre med,» forteller Ottar Skarstein, tilbudsleder.